APA ALCALINA SI ORP -UL

Stiai ca cele mai multe bauturi consumate de tine in fiecare zi sunt oxidante? Fiecare inghititura pe care o iei din cafeaua ta sau din bautura ta preferata iti afecteaza sanatatea si iti accelereaza procesul de imbatranire. Una dintre metodele stiintifice de masurare a antioxidantilor in lichide este “Oxidation Reduction Potential” cunoscut ca si ORP.

Cu cat ORP-ul este mai negativ cu atat lichidul respectiv este mai sanatos. De fapt ceea ce masoara asa numitul ORP sunt de fapt ionii negativi ce sunt responsabili cu sanatatea noastra. Cu cat un lichid contine mai multi ioni negativi cu atat corpul nostru primeste mai multi antioxidanti. Antioxidantii sunt responsabili cu sanatatea noastra pentru ca lupta cu radicalii liberi.

Ionizatoarele noastre produc apa alcalina cu un ORP intre: -250 si -850 (valoarea ORP-ului depinde de calitatea apei de alimentare a ionizatorului)

Prezentam mai jos cateva exemple de bauturi ca sa stii ce primeste corpul tau:

Cu cat este mai mare (+)numarul cu atat este mai nesanatoasa bautura

Cu cat este mai negativ numarul (-) cu atat este mai sanatoasa bautura.

ORP

ORP

Aerul pe care-l respiram este la fel de important ca hrana si apa. De aceea va recomandam Purificatoarele noastre de aer, care produc ORP negativ, deci ioni negativi.