Ionizator BiontechIonizator BIONTECH BTM-505N, calitate premium – este ceea ce ne-am dorit sa putem oferi in Romania. In gama noastra de echipamente pentru ionizare aveam deja PurePro, un brand serios ce produce echipamente fiabile si cu rezultate foarte bune in obtinerea apei ionizate. Modelul JA-703 de la PurePro indeplineste caracteristicile unui ionizator performant si cu rezultate foarte bune in ionizarera apei. Echipa noastra utilizeaza un astfel de ionizator la biroul nostru. Totusi, in urma dialogurilor cu reprezentantii companiei BIONTECH, am inteles avantajele clare ale unui ionizator BIONTECH. Ne-au fost prezentate mai multe modele si ni s-a propus un ionizator BIONTECH cu 7 placi din titan acoperite cu platina. Va putem spune ca am refuzat acest lucru pentru ca deja aveam in gama noastra PurePro JA-703 de care suntem foarte multumiti. Asa ca…

Am solicitat reprezentantilor companiei Coreene, un ionizator BIONTECH premium, obligatoriu cu 9 placi.Ne-a fost propus modelul BTM-505N si ni s-a confirmat ca este unul dintre cele mai bune ionizatoare produse de catre fabrica lor, cu rezultate foarte bune in obtinerea unui ORP cat mai negativ (potential de oxido-reducere). Am vazut caracteristicile tehnice ale acestui ionizator BIONTECH  si am ramas impresionati de performanta lui. Asa ca acum avem in Romania, in stoc si pe termen lung acest ionizator BIONTECH premium.

Caracteristicile tehnice ale ionizatorului BTM-505N sunt mult superioare altor ionizatoare dar caracteristica principala este ca se poate obtine un ORP puternic negativ si peste ceea ce alte ionizatoare au capacitatea de a obtine.

Filtrarea ionizatorului BTM-505N este superioara altor ionizatoare si contine tehnologii precum: ultrafiltrare, cabune activat argintat (produs in Japonia), sulfit de calciu, toate asejate in mai multe straturi si intr-o ordice ce ofera o apa bine filtrata.

Mai multe infomatii tehnice despre ionizatorul BIONTECH, aici: BTM-505N

Suntem bucurosi sa va putem furniza mai multe informatii despre acest ionizator premium, de aceea va asteptam sa ne contactati telefonic sau prin email.