Chanson

chansonCompania Chanson

In 1979 compania Bai-Yin a fost infiintata in Taiwan. Presedintele companiei D-nul. Liao  avut o viziune, de a oferi cea mai sanatoasa apa din lume.  Incepand cu anul 1975 compania Bai-Yin a importat ionizatoare din Japonia si afacerea a avut un excelent succes local. Pentru urmatorii 15 ani, compania Bai-Yin a devenit experta in ionizatoare de apa si in filtrare. Au extins afacerea in toata Asia si de asemenea in alte tari.

In acest timp, D-nul. Liao a construit propria echipa de ingineri, experti in apa si experti in mai multe zone de productie. Echipa de ingineri si expertii “R&D au descoperit multe defecte in felul in care alti producatori isi construiau produsele si au decis ca trebuie sa produca propriile produse cu scopul de a atinge cel mai inalt nivel de calitate si performanta.

Incepand cu anul 2000, compania Chanson Co, Ltd a fost  infiintata. Compania Chanson are un singur focus: APA! Produsele siionizatoarele Chanson au devenit destul de repede cele mai apreciate si cele mai renumite pentru apa sanatoasa oferita, atat in Taiwan cat si in Asia, Europa si mai nou in USA.

Compania Chanson are o multi angajati precum cercetatori, ingineri si experti in apa pentru a se asigura ca produce tehnologiede ultima ora si ca echipamentele sunt de calitatea cea mai buna din industrie. Compania Chanson produce multe tipuri de purificatoare si filtre de apa, incluzand ionizatoarele de apa (osmoza inversa, filtre de dus, purificatoare de apa si o multime de cartuse de schimb), toate de cea mai buna calitate.

Compania Chanson a obtinut si detine o multime de certificate international de calitate atat pentru calitatea produselor cat si pentru siguranta in utilizare a consumatorului.

Chanson in USA

Dupa aproape 30 de ani in productia de ionizatoare si filtre de apa, presedintele companiei a decis sa se extinda in USA dar si in alte tari. Cea mai mare problema a fost sa sa gaseasca pe cineva cinstit si demn de incredere care sa reprezinte produsele Chanson cu integritate, pentru ca in Asia reputatia era excelenta.

Dupa doi ani de cautari pentru un reprezentat calificat dupa criterile companiei Chanson (criterii foarte stricte), a fost gasit D-nul Ronnie Ruiz care la randul lui cauta in aceeasi perioada un fabricant serios de ionizatoare de calitate.

In anul 2008 “Chanson Water USA” s-a nascut cu D-nul Ronnie Ruiz. Produsele Chanson au ajuns repede pe tot teritoriul USA si au fost primite cu un excelent feedback de la utilizatori si chiar de la competitie.

Prezentarea produselor:

Ionizatoarele noastre