Scalewatcher

Scalewatcher este lider mondial in productia de aparate anticalcar, atat rezidentiale cat si industriale. Echipamentele sunt dezvoltate in Olanda si sunt vandute in toata lumea pentru tratarea problemelor cauzate de apa dura.

Scalewatcher

Scalewatcher

Cateva informatii relevante despre Scalewatcher

Dispozitivele Scalewatcher sunt recomandate de catre Universitatea Porstmouth. Dupa teste asupra aparatelor Scalewatcher, teste in conditii reale de lucru (poti solicita reziltantul testului prin email), Univeristatea Porstmouth a declarat ca (parafrazam): nu numa ca nu s-au format depuneri dar au fost eliminate si depunerile deja create.

portsmouth

 

 

Scalewatcher produce ehipamente anticalcar capabile sa trateze apa din conducte cu diametrul de pana la 6 m. Aceasta performanta este de neegalat pentru orice alt producator.

Scalewatcher are la activ peste 500 de aplicatii de succes, atat in industrie cat si in zona comerciala (exista document in acest sens si poate fi solicitat prin email). In zona rezidentiala sunt cateva mii de aparate inslatate ce functioneaza cu succes.

Aplicatii posibile Scalewatcher: case rezidentiale, piscine, ferme de pasari, turnuri de racire, cladiri precum spitate, clinici, hoteluri, pensiuni, restaurante, irigatii si sere, spalatorii auto si de haine, ferme cu animale pentru productia de lapte ect Orice industrie care utlizeaza apa, are nevoie de tratare anticalcar.

Produse Scalewatcher aici: Aparate anticalcar