Biontech

BiontechBiontech este probabil producatorul si brandul nr. 1 in constructia de ionizatoare performante. Numele de Biontech este similar cu cea mai buna calitate si cu cel mai puternic ORP negativ din industria ionizatoarelor. Acest brand inseamna ionizatoare premium, fiabilitate si inovatie.

Cateva cuvinte despre Biontech

Biontech este in momentul de fata cel mai mare producator de ionizatoare pentru apa, din lume. Construit ionizatoare de apa cu pricepere si tehnologie de ultima ora, compania si-a castigat reputatia in toata lumea, prin calitatea si performanta produselor sale. Pentru a face fata la solicitarile mari de ionizatoare, compania a construit o noua fabrica ce poate produce un milion de ionizatoare pe an dar si un centru ce cercetare.

Mesajul presedintelui companiei Biontech

“Am devenit constient de apa alcalina ionizata produsa de ionizatoare in anul 1983 si am experimentat imbunatatirea sanatatii prin efectul apei ionizate, mai mult ca oricand.

Bazandu-ma pe teorii stiintifice si rezultate clinice, ghidandu-ma dupa ceea ce stiam dar lasandu-ma ghidat si de alti oameni, am ajuns la concluzia ca apa alcalina este una dintre cele mai sigure medote de crestere a sanatatii, ce poate fi adoptata pe scara larga, ceea ce m-a condus catre crearea companiei Biontech.

Prin toata toata viata mea de pana acum, am condus industria de ionizatoare de apa, promovand aceste aceste echipamente oamenilor, indiferent de rasa, varsta sau sex, care se bucura de schimbarea calitatii vietii.”

Despre ionizatorul premium BIONTECH, puteti afla mai mult aici: BTM-505N

Despre mesajul presedintelui companiei si despre companie puteti afla mai mult aici: Despre Companie