1. Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru online qualigens.ro se poate face apasand butonul  “Adauga in cos”. Comenzile online pot fi trimise la orice ora, 24h din 24h. Confirmarea comenzii se va face de catre noi prin telefon. Te sunam si iti confirmam livrarea. Este important ca in formularul de comanda ce se afiseaza dupa pasii “Adauga in cos” -> “Trimite comanda” sa ne furnizezi un numar de telefon corect. Nu livram comanda pana cand nu avem o confirmare telefonica!

2. Disponibilitate si livrare

In 98% din cazuri, produsele noastre se afla in stoc. In acest caz livrarea se face in aproximativ 48h. Destul de rar se intampla sa ramanem fara stoc. In acest caz va informam telefonic timpul in care putem livra echipamentul comandat. Daca timpul de livrare nu te multumeste, poti renunta fara nici o problema la comanda.

Livrarea se face prin curierat rapid absolut GRATUIT pentru produsele ce au ca valoare minim 450 lei, in orice colt al tarii (in localitatile in care Fan Courier face livrare fara sa solicite taxa pe km. exteriori). Pentru cartusul filtrant sau pentru orice alt echipament prezent pe site cu o valoare mai mica de 450 lei, se percepe o taxa fixa de 15 lei. Taxa de curierat ajunge la compania care presteaza acest serviciu. Qualigens.ro NU taxeaza nimic in plus fata de ceea ce firma de curierat solicita. Taxa de curierat se adauga pe factura noastra.

Atentie! transportul este GRATUIT pentru orice comanda in valoare minima de 450 lei cu TVA inclus (valabil doar pentru localitatile in care Fan Courier face livrare fara sa solicite taxa pe km. exteriori).

3. Cum platesc?

Exista *doua posibilitati de plata, la livrare (ramburs) sau prin banca (OP) inaintea livrarii.

*Pentru prima posibilitate, primesti coletul si platesti curierului valoarea de ramburs (valoarea echipamentului).

*Pentru a doua posibilitate, dupa primirea comenzii, iti trimitem datele de plata: cont, banca, firma. Dupa ce platesti prin banca (OP) ne trimiti dovada platii pe e-mail: contact@qualigens.ro. Noi confirmam plata si primirea banilor dupa care iti livram echipamentul comandat.