Lupta cu procesul de imbatranire printr-un puternic antioxidant – apa alcalina cu ORP negativ. Fara a vorbi prea stiintific, ORP (Oxidation Reduction Potential) este folosit pentru a masura nivelul de antioxidanti pe o scara de la +700 la – 860. Practic, cu cat avem mai mult ORP negativ cu atat mai mult avem antioxidanti mai puternici.  Apa alcalina obtinuta prin ionizatoarele noastre de apa ajung pana la nivelul de – 845 – 856 ceea ce este o valoare extraordinara (valorile pot diferi in functie de calitatea apei de alimentare a ionizatoarelor).

DETOXIFIERE PRIN APA ALCALINA CU ORP NEGATIV

Toxinele sunt printre principalele vinovate de boli. Sunt de fapt rezultatul unei diete slabe calitativ, a poluarii si a stresului. Toxinele provoaca in corpul tau  distrugeri ale celulelor ceea ce conduce la boli premature. Cea mai buna cale de a lupta cu toxinele si de a-ti detoxifia corpul sunt *antioxidantii. Cel mai usor este sa obtii acesti antioxidanti din consumul de apa alcalina.

ENERGIE CRESCUTA CU APA ALCALINA, PRIN ORP NEGATIV

Un corp sanatos este un corp plin de energie. Durerile de ca si oboseala sunt simptome cunocute pentru un corp plin de toxine. Detoxificarea inseamna sa nu mai ai toxine care sa te faca greoi si sa te faca sa te simti sanatos din punct de vedere psihic si mental. Cei mai multi oameni simt diferenta cu privire al nivelul de energie chiar din primele saptamani de consum de apa alcalina.

Aerul si OPR-ul negativ.

Aerul de munte, mai ales cel din zona cascadelor, este imbogatic cu ioni negativi care pot fi masurati cu aparate elecronice speciale numete ORP-metre. Un ORP negativ masurat in aerul expirat, inseamna un aer imbogatit cu ioni negativi. In zilele noastre putem obtine acest aer de munte, un biroul nostru si casa noastra. Este simplu, este comod si mai ales sanatos sa respiram un aer curat si imbogatiti cu ioni negativi. Vezi oferta noastra de filtre ce genereaza ioni negativi: Purificatoare aer

…………………………

*Antioxidantii sunt substantele care apara organismul de efectele daunatoare ale unor molecule denumite “radicali liberi”, care se acumuleaza in organism si sunt daunatori.