natura ca profesorNatura ca profesor – aceasta este ideea si sloganul in jurul caruia tot acest business functioneaza.

Ma numesc Emanuel Toader si sunt proprietarul firmei EMIRATECH SOLUTIONS SRL, societate comerciala ce detine site-ul QUALIGENS – natura ca profesor. Activez in domeniul filtrarii si tratarii apei de mai multi ani, atat pentru zona rezidentiala cat si pentru cea industriala. In ultimii trei ani am inceput sa fiu atras din ce in ce mai mult de ceea ce se intampla in natura, de tehnologii ecologice, de teorii ce vin din fizica cuantica, de sanatatea familiei si a mea. Am inceput sa ma informez din diferite surse, carti si articole stiintifice (unele sunt prezente si in cadrul acestui site, traduse). Am inceput sa constientizez nevoie mea, a familiei mele dar si a oamenilor din Romania, de a avea acces la tehnologii ce ofera sanatate, ce sunt ecologice, trecand bariera de tratare si filtrare a apei. Asa am ajuns ca acest site QUALIGENS sa devina realitate si sa devina un business pe care il fac cu placere pentru ca stiu ca aduc bucurie si sanatate clientilor nostri.

Cuvantul QUALIGENS este inspirat dintr-o carte citita in perioada de interes crescand a ceea ce inseamna tehologii ce ofera sanatate oamenilor. Am ajuns sa citesc cu placere cartile lui Viktor Schauberger – un padurar naturalist – numit si vrajitorul apei. Am ajuns sa inteleg ca apa si aerul sunt mai mult decat ceea ce ni se spune si ca aceste elemente (impreuna cu altele, desigur) influenteaza nu numai sanatatea dar si modul in care gandim si ne comportam.

QUALIGENS – inseamna etericitati responsabile cu cresterea calitatii materiei

Natura ca profesor – este de-asemenea o expresie ce m-a inspirat si inspirata din cartile lui Viktor Schauberger.

In urma celor invatate in ultimii ani, am inceput sa inteleg ca este bine pentru cei din jurul meu si implicit pentru mine, sa promovez echipamente care fac diferenta in sanatatea oamenilor si sa incerc o educare a celor din jurul meu cu privire la sanatate, echilibru, credinta, implicare sociala, ecologie.

Suntem rupti de natura, cel putin in marile orase si nu mai stim ce este bucuria de respira aer curat, de a consuma apa de calitate, de a ne bucura de lucruri marunte, in fiecare clipa a existentei pe acest pamant. Cred ca trebuie sa reinvatam toate aceste lucruri.

Mulumesc lui Dumnezeu ca mi-a scos oameni in cale, care m-au ajutat sa inteleg ca apa este mai mult decat apa, ca aerul este mai mult decat aer, ca exista tehnologii de tratare a apei mai putin poluante si cu efect mai mic asupra mediului (chiar daca nu sunt perfecte).