Ghid de performanta ScalewatcherScalewatcher este testat si recomandat de catre Universitatea Portsmouth.

Scalewatcher trateaza toata apa ce intra in casa, prin crearea unui camp elecromagnetic, modificand caracteristicile calciului in asa fel incat nu se mai formeaza depuneri de calcar. Este important sa fiti constienti ca acesti ioni sunt inca existenti in apa si acest aspect se va vedea pe echipamente unde apa va stagna precum un ceainic, chiuveta etc.

Efectul Scalewatcher:

1. Previne depunerile de calcar;
2. Indeparteaza treptat depunerile de calcar din instalatia ta;
3. Depunerile dure de calcar din bazine, toaleta, robinete, se vor indeparta mai usor prin spalare sau stergere;
4. Face ca apa sa fie mai moale (mai alunecoasa pe piele) iar hainele vor fi mai moi dupa spalare;
5. Reduce consumul de sapun/detergent, apa spaland mai bine.

Cum poti verifica ca Scalewatcher este bun pentru apa ta?

Timpul aproximativ in care poti vedea rezultatele este de 4 – 6 saptamani si cateodata chiar mai repede, deoarece este necesara o anumita perioada pentru ca depozitele de calcar sa fie antrenate din instalatie catre canalizare. Te rugam sa iei in considerare ca Scalewatcher poate parea fara eficienta in primele saptamani. Acest aspect se intampla pentru ca exact in primele saptamani Scalewatcher rupe si indeparteaza calcarul din instalatie, ducandu-l catre canalizare. Odata calcarul indepartat din instalatie (prin bateriile de apa si prin para de dus), se va observa efectul puternic al dispozitivului.

Depunerile de calcar exterioare (vizibile)

Aceasta este cea mai buna dovada, pentru ca daca Scalewatcher functioneaza pentru suprafetele exterioare, cu siguranta functioneaza in interiorul instalatiei.

1. Depunerile de calcar din chiuveta, baie etc, se vor inmuia cu conditia ca apa nou tratata sa fie in permanenta in contact cu aceste depuneri vechi. Odata inmuiate, aceste depozite pot fi indepartate cu o perie aspra sau o laveta aspra. Depozitele mari de depuneri din jurul bateriilor vor fi mai usor indepartate;
2. Suprafetele stropite cu apa tratata vor fi mult mai usor de curatat;
3. Depunerile din jurul capului de dus, se vor indeparta cu usurinta.

Depunerile din interiorul instalatiei

1. Sistemul tau de incalzire va deveni progresiv mai performant in timp ce depozitele de calcar vor fi eliminate. Apa incalzita va deveni mai fierbinte si veti fi nevoit sa reduceti caldura de la centrala sau boiler;
2. Daca instalatia ta a fost afectata rau de depunerile de calcar, se poate observa si o imbunatire a debitului apei.

Sapunul si efectul pe piele

Pentru ca in apa tratata calciul nu mai este “lipicios”, vei observa:

1. O reducere cu 25% a consumului de sapun si detergenti;
2. Mai putine depuneri pe cada si spuma mai multa la imbaiere;
3. O imbunatatire vizibila a epidermei pentru persoanele care sufera de piele uscata sau de eczema. Chiar si persoanele care nu au probleme de genul celor de mai sus vor observa o imbunatatire si vor utiliza mai putine creme si uleiuri de corp.

Masini de spalat

Continuati sa puneti in masina de spalat curatatori de calcar, exact dupa sfatul producatorului. Acest lucru este necesar pentru ca sunt suprafete unde apa va ramane si se va usca dupa incetarea procedurii de spalare. In aceste locuri unde apa se usuca, vor aparea depuneri moi de calcar.

Ceainice

Nu va asteptati ca ceainicele (fierbatoarele in general) sa ramana in totalitate curate, deoarece in ele nu exista curgere constanta de apa. O parte din calciu va ramane (pentru ca apa se evapora). Pentru a minimaliza depunerile posibile, se arunca apa neutilizata si se pune in ceainic apa proaspata. Depunerile dure vor fi eliminate in acest fel si numai depuneri moi vor ramane. Aceste depuneri moi se pot curata cu usurinta prin stergere cu o laveta. Daca este necesar ca ceainicele si fierbatoarele sa fie foarte curate si sa nu aiba niciun pic de calcar, contactati furnizorul dvs. de Scalewatcher, pentru a va recomanda filtrele potrivite. Nu toate filtrele au capacitatea de a indeparta calciul din apa.

Scalewatcher a fost testat de catre Universitatea Portsmouth in conditii reale de lucru! Rezultatul? Scalewatcher are un excelent randament impotriva apei dure.

Vezi aparatele anticalcar Scalewatcher