Alcalinitatea are legatura cu sanatatea corpului nostru. Acest lucuru este demonstrat din ce in ce mai mult, in ultimul timp prin diferite studii. Puteti gasi astfel de informatii chiar si pe web site-ul nostru.

Aici gasesti cum anume nivelul de alcalinitate afecteaza sanatatea ta: ph-ul permite oamenilor de stiinta sa masoare aciditatea (nociva) sau alcalinitatea (sanatoasa) anumitor alimente sau bauturi. O multime de afectiuni cum ar fi diabetul, cancerul si obezitatea se dezvolta in mediu acid. Cu cat este mai acid corpul tau, cu atat va fi mai dificil sa traiesti o viata sanatoasa. Majoritatea hranei si a bauturilor pe care le consumam (carne, fast food, alcool) sunt acide.

Daca renunti la hrana nociva si consumi multe alimente sanatoase, poti sa obtii o sanatate mai buna. Din nefericire, cu viata noastra moderna acest lucru este greu de obtinut. Din acest motiv, apa este foarte eficace, deoarece corpul nostru contine 70% apa. Umpleti corpul cu o cantitate importanta de apa alcalina si vei deveni sanatos !

Aciditatea si bolile.  O multime de boli cum ar fi diabetul, artrita si cancerul, se dezvolta in medii acide. Asta inseamna ca cu cat corpul tau este mai acid, cu atat este mai vulnerabil la boli. Nu te ajuta ca cele mai multe dintre alimentele si bauturile care iti plac si pe care le consumi, precum carnea, fast food-ul, si alcoolul sunt acide.

Alcalinitatea si corpul sanatos. Sa echilibram aciditatea alimentelor pe care le mancam, este de fapt cheia sanatatii noastre. Cele mai multe fructe si legume sunt alcaline si consumand mai multe din aceste alimente vom compensa nivelul de aciditate din organism. Sa mancam sanatos este evident necesar pentru a fi sanatosi, dar din nefericire, cu stilul nostru de viata modern, aceasta optiune este greu de realizat.

Solutia pentru echilibrarea aciditatii din corpul tau este apa alcalina. Corpul uman este compus aproximativ din 70% apa. Ce poate avea mai multa importanta pentru sanatate? Apa de baut sau schimbarea dietei (fructe si legume)?

Apa alcalina va neutraliza aciditatea din corpul tau si iti va readuce sanatatea. Sa-ti recapeti sanatatea este atat de usor !

Este foarte simplu: BEA APA ALCALINA !!! 

alcalinitatea

alcalinitatea