Service

Service pentru aparatele/echipamentele achizitionate prin magazinul nostru online Qualigens.ro

Orice problema de nefunctionare se va depana in service-ul nostru din Romania, trebuie doar sa ne contactati prin email : contact@qualigens.ro.

Termenul mediu de depanare este de 7 zile. In 90% – 97% din cazuri, termenul de reparatie va fi de 7 zile lucratoare.  In cazul in care sunt necesare piese speciale ce nu se afla in mod uzual in stocul nostru, va vom comunica termenul de depanare, in functie de termenul de livrare a componentei/componentelor respective.

Pentru service in garantie dar si in post garantie, Aparatul/echipamentul trebuie livrat sau adus la punctul nostru de lucru, adresa postala fiind mentionata la rubrica  Contact. In cazul echipamentelor mai mari, precum statii de filtrare, de dedurizare, echipa noastra de service se poate deplasa la dvs, cu o programare in prealabil.

Procedura de aducere in service:

Aparatul/echipamentul se poate livra prin curierat rapid catre punctul nostru de lucru sau poate fi adus personal, in orarul mentionat la rubrica Contact. Va sugeram ca inainte de orice actiune sa ne contacti prin email: contact@qualigens.ro si sa ne comunicati modelul aparatului/echipamentului, numele dvs, si problema de nefunctionare.

Primim spre servisare, doar aparatelel/echipamentul achizitionate de la noi.

Cu respect,

Echipa Qualigens.ro